Gemeente De Wolden

Zuidwolde, 10 juni 2008







        Persbericht/Persuitnodiging


Water in De Wolden: gevarieerde Watermarkt op zaterdag 21 juni in Zuidwolde


De gemeente De Wolden en Waterschap Reest en Wieden organiseren op zaterdag 21 juni aanstaande een informatieve en gezellige Watermarkt voor inwoners in en rondom het gemeentehuis in Zuidwolde. De Watermarkt staat in het teken van water in de gemeente De Wolden en biedt voor jong en oud leuke activiteiten. Ook is er voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje; veelal te maken met water. Een informatieve expositie laat de inhoud van het Waterplan zien dat de gemeenteraad onlangs goedkeurde.

Programma
11:00       Officiële opening Watermarkt
11:00 - 15:00   Sneltekenaar
12:00 - 16:00   Optreden ballonnenclown
12:00 - 16:00   Kinderen schminken
14:00 - 14:30   Bekendmaking winnaars en prijsuitreiking kleurwedstrijd en fotowedstrijd
14:30 - 15:30 Forumdiscussie
16:00       Sluiting Watermarkt


Fotowedstrijd en kleurwedstrijd

In de aanloop naar de Watermarkt vindt er een fotowedstrijd (voor volwassenen) en een kleurwedstrijd (voor kinderen) plaats. Op de website van De Wolden en waterschap Reest en Wieden staan de wedstrijdvoorwaarden en de kleurplaat. De kleurplaat is ook verkrijgbaar bij de balie van het gemeentehuis.

In het kader van 10 jaar De Wolden
De Watermarkt is één van de programmaonderdelen die de gemeente organiseert in het kader van haar 10-jarig bestaan. Er is de afgelopen jaren voor en door De Wolden veel gedaan om trots op te kunnen zijn. De gemeente is voortdurend bezig met wat we willen zijn: 'Actief en betrokken'. Zij organiseert daarom minstens tien verschillende activiteiten voor haar inwoners tijdens dit jubileumjaar.

///////////////////////////////////