Ingezonden persbericht


MegaPANN-Feest in Tivoli en City Hall/Arena in Utrecht

Bezoekers Winkel van Sinkel krijgen alternatief aangeboden

UTRECHT - 17/06/2008 - De Winkel van Sinkel is op 21 juni géén locatie van het MegaPANN-Feest. Wegens onoverbrugbare meningsverschillen met de Winkel van Sinkel over de invulling van de avond hebben we dit helaas moeten besluiten. DJ Jean draait op deze avond in City/Hall Arena en niet in de Winkel van Sinkel. Bezoekers die kaarten hebben gekocht voor het MegaPANN-Feest in de Winkel van Sinkel wordt een alternatief aangeboden.

Alternatieven
Kaarten voor het MegaPANN-Feest in de Winkel van Sinkel zijn geldig voor locatie City Hall/Arena. Per kaart ontvangt de bezoeker bij binnenkomst twee consumptiebonnen. Indien de bezoeker geen gebruik wil maken van dit alternatief dan kan via www.pann.nl het geld retour worden gevraagd. Op deze website staat uitgelegd hoe bezoekers hun geld terug kunnen krijgen.

Programmering
DJ Jean zal, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, draaien in City Hall/Arena en niet in de Winkel van Sinkel. Kitty Alternative Queer Disco verzorgt in een van de zalen van City Hall/Arena de alternatieve disco. DJ Jean en Kitty Alternative Queer Disco zijn een aanvulling op de programmering in City Hall/Arena. De overige programmering in deze locatie blijft ongewijzigd.

Bezoekers van City Hall/Arena en Tivoli kunnen na 00:30 uur wisselen tussen de twee locaties. Dit uiteraard alleen als het bezoekersaantal in de beschikbare ruimte dit toelaat. De bezoekers van PANN kunnen met bootjes naar de verschillende locaties worden vervoerd.

Voetbal
De locaties Tivoli en City Hall/Arena zijn in verband met het EK-voetbal vanaf 20:00 uur geopend. In beide locaties zal de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal op schermen worden uitgezonden.

Stichting PANN is van mening er alles aan gedaan te hebben een volwaardig Mega PANN-Feest in de Winkel van Sinkel te organiseren. Door onoverbrugbare meningsverschillen met de Winkel van Sinkel over de invulling van de avond kunnen we je geen waardig Mega PANN-Feest bieden in deze locatie. Stichting PANN betreurt de huidige situatie ten zeerste en biedt haar bezoekers excuses aan voor het eventuele ongemak. Bezoekers kunnen voor meer informatie terecht op www.pann.nl of hun vraag stellen via kaartverkoop@pann.nl.

----------