Catwalk Café Amsterdam opent op nationale Positiefdag

Opening door Project Catwalk-winnaar Django Steenbakker en topmodel Josh Veldhuizen

AMSTERDAM, 20080615 -- Mode en stijl ontmoeten elkaar in Europa's eerste Catwalk Café in de Amsterdamse PC Hooftstraat. Op nationale Positiefdag opent het grandcafé in de meest exclusieve straat van Nederland, waar de topmerken van de wereld elkaar ontmoeten, haar deuren. Vanaf 21 juni kunnen mode-ontwerpers hun creaties tonen middels catwalkshows in een voor Nederland unieke horecagelegenheid.


De opening van het Catwalk Café zal worden verricht door ontwerper Django Steenbakker, winnaar van het RTL-programma Project Catwalk, en zijn muze het Nederlandse topmodel Josh Veldhuizen.

De stichting Nederland Positief viert de eerste dag van de zomer met de jaarlijkse nationale Positiefdag die vorig jaar in het leven werd geroepen. Op de Positiefdag worden de positieve elementen van ons land onder de aandacht gebracht. Met de opening van het Catwalk Café wil de stichting voor de creativiteit van de Nederlandse modewereld een podium bieden.

Vorig jaar werkten bekende Nederlanders als Yolanthe Cabau van Kasbergen, Jan Smit, Gigi Ravelli, Janna Fassaert en Roos Prommenschenckel mee aan deze dag.




Ingezonden persbericht