Politie Twente

Persbericht politie Twente
18 06 2008

Entree Hoofdbureau van Politie Twente en Bureau Binnenstad Enschede vernieuwd

De grote verbouwing aan de entree van het hoofdbureau van politie Twente en Bureau Binnenstad van Enschede is afgerond. Op zaterdag 21 juni wordt het officieel geopend. Zaterdagmiddag 21 juni tussen 13.00 en 16.00 uur is een open dag voor bewoners en ondernemers van de binnenstad van Enschede. Ook overige geïnteresseerden uit Enschede zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in de keuken van het Bureau Binnenstad. Behalve het bezichtigen van het vernieuwde bureau, kan het publiek ook kijken naar demonstraties van onder andere bikers, hondengeleiders en politie te paard.

Bijzonder boek voor bijzonder bureau
Naast de officiële opening wordt op 21 juni ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het Bureau Binnenstad een boek over 25 jaar veiligheid in de binnenstad van Enschede gepresenteerd. De samenstellers van het boek hebben in het boek met verhalen en interviews de bestaansgeschiedenis van het bureau uiteengezet. In het boek wordt ook inzicht gegeven in de veranderde werkwijze en de veiligheid in het centrum van Enschede.

Noot / uitnodiging voor de redactie

Op zaterdag 21 juni om 10.00 uur is de officiële opening met o.a. een openingshandeling voor genodigden. Ik wil u graag uitnodigen om bij deze openingshandeling aanwezig te zijn. Uiteraard kunt u voor beeldmateriaal uw fotograaf of camerapersoneel meenemen.

Kadir Yildirim
Politie Twente
053 4555623

---- --