Politie Zuid-Holland-Zuid

22/06 Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 22-06-2008 o Persberichten district I

DRONKEN MAN AANGEHOUDEN
DORDRECHT Bij een supermarkt aan de Voorstraat heeft de politie op zaterdagmiddag 21 juni een 40-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De man, onder invloed van alcohol, gedroeg zich een aantal keren hinderlijk richting andere bezoekers en een caissière. De bedrijfsleider probeerde een gesprek aan te gaan met de man maar dat mislukte door de hoeveelheid alcohol die de man had genuttigd. De man gedroeg zich recalcitrant en weigerde het pand te verlaten. Toen de politie ter plaatse kwam, werd de man in de boeien geslagen wegens openbare dronkenschap en meegenomen naar het politiebureau aan de Groenmarkt. De politie maakt een proces-verbaal op.

VROUW BEWERKT AUTO MET HAMER
DORDRECHT Op de Noordendijk heeft de politie zaterdagavond 21 juni een 55-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden. Kort daarvoor had een omstander gezien dat de vrouw met een hamer op een bestelbus sloeg. De bus stond geparkeerd op de parkeerplaats aan de Noordendijk. De vrouw liep naar een schuurtje waar ze eveneens de deur kapot hamerde. Nadat de politie was gebeld, kon de vrouw worden aangehouden. Zij verklaarde wat in de war te zijn en daarom met de hamer aan de slag was gegaan. De eigenaar van de bestelbus heeft aangifte gedaan van vernieling.

NA VERNIELEN WINKELRUIT AANGEHOUDEN
DORDRECHT Op zaterdagavond 21 juni heeft een 29-jarige man uit Dordrecht een winkelruit aan de Grote Spuistraat vernield. De man is aangehouden. De man, onder invloed van alcohol, kreeg om onduidelijke redenen ruzie met een vriend en reageerde dit af op de winkelruit. Een buurtbewoner was getuige van dit voorval en belde het signalement door aan de politie. De man kon in daarop in de Voorstraat worden aangehouden. Onderweg naar het politiebureau verzette de man zich en probeerde het interieur van de politiebus te vernielen. De man is na verhoor ingesloten.