Gemeente Aalten


Inloopmiddagen plannen t Zand en Kruittorenstraat te Bredevoort

Dinsdag 24 en woensdag 25 juni in "Ons Huis" Bredevoort

Graag nodigen wij u uit om kennis te nemen van de plannen voor de herinrichting van t Zand en de Kruittorenstraat te Bredevoort. Deze plannen zijn eind 2007 binnen een speciaal hiervoor opgerichte klankbordgroep opgesteld. Deze klankbordgroep bestond uit een afvaardiging van medewerkers van de gemeente Aalten en vertegenwoordigers van een aantal Bredevoortse verenigingen.

In verband met het aanvragen van RUP-subsidie moesten de plannen voor
1 december 2007 zijn ingediend bij de provincie Gelderland. Hierdoor bestond er enige tijddruk, waardoor er onvoldoende tijd is geweest om de Bredevoortse bevolking nader over de plannen te raadplegen. Afgesproken is toen dat dit zou gebeuren op het moment dat duidelijk zou worden of de provincie Gelderland subsidie verstrekt voor beide plannen. Inmiddels heeft de provincie Gelderland aan de gemeente Aalten bericht dat ze de beide plannen gaat meefinancieren.

Middels twee inloopmiddagen willen wij de Bredevoortse bevolking en ondernemers de gelegenheid geven om hun bemerkingen c.q. opmerkingen kenbaar te maken op de plannen. Deze inloopmiddagen zullen worden gehouden in Ons Huis te Bredevoort in de Hendrikje zaal. De eerste is op dinsdag 24 juni van 16.00 uur tot 19.00 uur. De tweede is op woensdag 25 juni van 15.00 uur tot 18.00 uur. Wij heten u van harte welkom om van uw zijde vragen te beantwoorden. Hiervoor zijn medewerkers van de Gemeente Aalten aanwezig.