Gemeente Bodegraven

Uitnodiging informatieavond bouwplannen project Vromade

Gemeente Bodegraven, Mozaïek Wonen en Van Dijke Planontwikkeling nodigen u uit voor de informatieavond over de nieuwbouwplannen rondom woon- en winkelcentrum Vromade. Dinsdagavond 24 juni willen deze drie partijen in de kantine van sportcentrum de Sporthoeve aan de Vromade 1 te Bodegraven van 19.00 uur tot 21.30 uur u graag informeren over de bouwplannen en de procedures omtrent het project Vromade.

U bent van harte welkom om tijdens de inloopavond op elk gewenst moment tussen 19.00 uur en 21.30 uur binnen te lopen om de bouwplannen in te zien. Centraal tijdens deze informatieavond staat de eerste fase van de ontwikkeling; deze bestaat uit de bouw van een appartementencomplex van 26 appartementen en 17 grondgebonden eengezinswoningen. Ook de verbeteringen in de openbare ruimte en de aanpassingen van de parkeergelegenheden komen aan de orde. U kunt tijdens de inloopavond sfeerimpressies van de diverse projecten en een maquette van het gehele projectgebied bekijken. Medewerkers van de gemeente en van de projectontwikkelaars zijn aanwezig om desgewenst de plannen toe te lichten en uw eventuele vragen te beantwoorden.

In het verleden zijn de bouwplannen rondom Vromade reeds gepresenteerd aan de inwoners van Bodegraven. Reacties en opmerkingen van bewoners en belanghebbenden (onder meer diegenen die zijn ingediend naar aanleiding van de informatieavond op 19 september 2006) zijn door de gemeente en planontwikkelaars beoordeeld en voor zover mogelijk verwerkt in de plannen. In september 2007 heeft de gemeenteraad ingestemd met de stedenbouwkundige plannen voor de herontwikkeling van Vromade. Momenteel liggen deze bouwplannen ter visie in verband met de aanvraag van de bouwvergunning en het verzoek om vrijstelling (artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening).