Gemeente Etten-Leur

De raad komt op bezoek
De gemeenteraad gaat wijk Het Hooghuis in op 24 juni

De gemeenteraad heeft besloten de wijk in te gaan en met de wijkbewoners in gesprek te gaan over zaken die in de wijk spelen. Daarom houdt de gemeenteraad bijeenkomsten onder de titel "De raad komt op bezoek". De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 24 juni a.s. vanaf 19.00 uur met inwoners van de wijk Het Hooghuis. De openbare bijeenkomst is in wijkgebouw De Vogelaar aan Koolmees 2. In de wijk Het Hoog- huis zijn/worden huis aan huis de uitnodigingsbrieven voor deze bijeenkomst verspreid. Het programma voor de bijeenkomst ziet er als volgt uit: 19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Welkomstwoord namens de gemeenteraad door de voorzitter van de gemeen- teraad, drs. J.A.M. van Agt, die de bijeenkomst als technisch voorzitter zal lei- den met een nadere toelichting op onderstaand programma en de actuele ontwik kelingen in de wijk.
19.45 uur Inleiding te verzorgen namens de wijk op basis van thema's en onderwerpen die in de wijk spelen.
20.00 uur Gedachtewisseling tussen de wijkbewoners en een forum bestaande uit raads- en burgerleden.
21.00 uur Pauze met de mogelijkheid schriftelijke opmerkingen in te leveren bij de medewerkers van de raadsgriffie. Formulieren hiervoor zijn beschikbaar. 21.15 uur Informeel gedeelte waarbij de wijkbewoners met specifieke vragen terecht kunnen in een persoonlijk onderhoud bij raads- en burgerleden. 22.00 uur Afsluiting van deze wijkbijeenkomst.

20050829\\0099