Gemeente 's-Hertogenbosch

11-06-2008
Informatieavond ideeën toekomst Zuid-Willemsvaart Presentatie ideeënboek en opening expositie

Tijdstip: Dinsdag 24 juni 2008, 19.30 uur
Locatie: Bestuurscentrum, Achter het Stadhuis 5-7

In 2007 is veel gesproken over de toekomst van de "oude" Zuid-Willemsvaart. Honderden mensen namen deel aan de sessies van de Creatieve Piramide en/of hebben bij de gemeente flessenpost bezorgd. Het CCC en de gemeente 's-Hertogenbosch zijn dankbaar voor al dat enthousiasme, voor al die inzet en voor al die creatieve suggesties. Het wordt tijd om het eindresultaat te laten zien.

Dat gebeurt op dinsdag 24 juni 2008 in het Bestuurscentrum (Achter het Stadhuis 5-7). De avond begint om 19.30 uur. Het wordt een avond met veel informatie, interessante sprekers en ruimte voor discussie. Ook wordt dan het boek gepresenteerd waarin alle ideeën zijn verzameld. Dit boek heeft de toepasselijke titel "Zuid-Willemsvaart: kade(r)s, kansen en keuzes" gekregen. Het college gebruikt het boek om plannen te ontwikkelen en die voor te leggen aan de gemeenteraad.

De avond wordt afgesloten met de opening van de expositie "Ideeënstroom Zuid-Willemsvaart" door wethouder Geert Snijders. Dat gebeurt in het Stadskantoor. Daar kunt u zelf zien wat de flessenpost en Creatieve Piramide hebben opgeleverd. Uiteraard krijgt u daar ook een gratis exemplaar van het boek uitgereikt.