Gemeente Sneek


raad in de tuin

Alle Snekers welkom bij de Raad in de Tuin

Raad in de tuin 2007 De gemeenteraad van Sneek nodigt u van harte uit om op dinsdag 24 juni aanwezig te zijn bij de afsluitende raadsvergadering van dit seizoen. Net als voorgaande jaren wordt deze laatste bijeenkomst voor het zomerreces gehouden in de tuin van het stadhuis aan de Kruizebroederstraat.

De vergadering staat in het teken van de ongedwongen ontmoeting van de inwoners van de gemeente en de raadsleden. De vergadering begint wat eerder dan normaal, om 19.00 uur. Na afloop kunt u onder het genot van een hapje en drankje napraten met de Sneker volksvertegenwoordigers.

De bijeenkomst wordt feestelijk ingeluid en afgesloten met muziek. En ook tijdens de raadsvergadering is er ruimte voor muziek. Een aantal Sneker rappers zal de aanwezigen wat meer vertellen over het reilen en zeilen van een gemeenteraad.

De Raad in de Tuin vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. Het is één van de manieren waarop de gemeenteraadsleden van Sneek direct in contact willen komen met de inwoners. Dus als u wel eens wilt zien hoe het gaat tijdens een raadsvergadering of als u wel eens een praatje wilt maken met uw volksvertegenwoordigers, dan is de Raad in de Tuin iets voor u.

U bent van harte welkom op dinsdagavond 24 juni vanaf 19.00 uur in de tuin van het stadhuis (ingang Kruizebroederstraat)

Hiernaast kunt u de agenda van de vergadering downloaden.

Foto: Simon Bleeker