Gemeente Ede

nummer 123 / Ede, 19 juni 2008

Dinsdag 24 juni 2008 gespreksavond
College B&W brengt werkbezoek aan Noord-Oost Ede

Burgemeester en wethouders van Ede brengen op dinsdag 24 juni een werkbezoek aan Noord-Oost Ede.s Middags bezoeken de collegeleden bedrijven in Harskamp en in het buitengebied.s Avonds zijn de bewoners welkom op de gespreksavond in partycentrum De Molen in Harskamp. De gespreksavond wordt georganiseerd door de Belangenvereniging Noord-Oost Ede en begint om 20.00 uur.

Het middagprogramma bestaat uit een bezoek aan twee bedrijven en een bezoek aan de Celtic Fields. Daar krijgt het college uitleg van de gemeentelijke archeoloog.

gespreksavond
Voor de gespreksavond heeft het bestuur van Belangenvereniging Noord-Oost Ede verschillende onderwerpen bij de gemeente aangekaart. Aan de orde komt de aanwezigheid van politie in het buitengebied en het nieuwe regionale bedrijventerrein bij Wekerom.

Informeel gesprek
In het tweede deel van de avond kunnen belangstellende bezoekers een informeel gesprek voeren met burgemeester Cees van der Knaap, de wethouders Wilke Dekker, Peter van t Hoog, Frank van Zuilen, Simon van de Pol en Roel Kremers.
In de zaal liggen briefjes waarop men zijn vraag voor de betreffende bestuurder kan opschrijven.
Belangstellenden kunnen ook van te voren per mail aandacht vragen voor een onderwerp voor het eerste, algemene, deel van de avond. Dit onderwerp kan men mailen naar: Truus.lockhorn@ede.nl Het is niet de bedoeling dat men persoonlijke vragen stelt bijvoorbeeld over een te plaatsen dakkapel.

De zaal van Partycentrum De Molen gaat om 19.30 uur open. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 22.15 uur.

---