Gemeente Dalfsen

Derde avond over toekomstvisie Dalfsen 2020

20-06-2008

Dinsdag 24 juni wordt alweer de derde en laatste avond georganiseerd over de toekomstvisie Dalfsen 2020. Dit keer is het thema Buitengebied.

Derde avond over toekomstvisie Dalfsen 2020

Deskundige op gebied van plattelandsontwikkeling geeft boeiende inleiding

Dalfsen - Is de gemeente Dalfsen in 2020 nog steeds een fijne plek om te wonen? Hebben Nieuwleusen, Lemelerveld en Dalfsen in 2020 nog altijd hun karakteristieke identiteit? Is er voldoende ruimte in het buitengebied voor landbouw, landschap en recreatie? Inwoners kunnen antwoord geven op deze en andere vragen: de gemeente Dalfsen nodigt hen uit mee te praten over de toekomstvisie 2020. Dinsdag 24 juni wordt alweer de derde en laatste avond georganiseerd.

De twee voorgaande thema-avonden leverden een boeiende en zinvolle discussie op over de toekomst van de gemeente Dalfsen in 2020. De avond van as. dinsdag in Zaal Kappers in Hoonhorst heeft als thema Buitengebied en richt zich op landbouw, water & klimaat, natuur en landschap. De bijeenkomst is van 20.00 tot 22.00 uur met inloop vanaf 19.30 uur.

Deskundig
De avond wordt op inspirerende wijze ingeleid door de heer Leo Lamers, adviseur landelijk gebied bij Arcadis en schrijver van het boek "Het grote groene misverstand". Een boekwerk dat ingaat op de misverstanden die heersen op het gebied van de landbouw. De heer Lamers is ook tijdens de discussie aanwezig.

Meer informatie?
Voor vragen over de toekomstvisie kunt u contact opnemen met de heer H. van der Woude, de heer R. Bolhuis of mevrouw M. Volkers van de gemeente Dalfsen, (0529) 48 83 88. Mailen kan ook: toekomst@dalfsen.nl. Op de pagina toekomstvisie vindt u ook veel informatie.