Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


POLITIEWIJZER 2008/2009

Hilversum, 23-06-2008 o Deze week ontvangen ruim 107.000 huishoudens in de regio Gooi en Vechtstreek de Politiewijzer 2008/2009 in de brievenbus. Vanaf dinsdag 24 juni wordt het boekje verspreid. In de Politiewijzer kunnen inwoners van de regio van alles lezen over de dienstverlening en bereikbaarheid van de politie Gooi en Vechtstreek.

In de A tot en met Z -van Aangifte tot Zwaailicht- komen themas aan de orde variërend van preventietips, verkeer, informatie over nepwapens tot en met handige telefoonnummers en de meterkastkaart. In totaal zijn er zeven verschillende edities van de Politiewijzer, te weten Hilversum, Bussum, Naarden, Huizen, Blaricum/Laren, Weesp/Muiden en Wijdemeren.

Mochten burgers de Politiewijzer niet in de brievenbus ontvangen, het boekje is ook verkrijgbaar bij de verschillende politiebureaus in de regio en is vanaf deze week te downloaden van de website www.politiewijzer.nl.

De Politiewijzer is geldig tot en met 2009. Het is onvermijdelijk dat in de loop van de tijd een aantal gegevens wijzigt. Er is geprobeerd daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.