Gemeente Spijkenisse


Buurtpreventie Spijkenisse is online!

23 juni 2008

Buurtpreventie

Op 24 juni om 19.00 uur wordt de geheel vernieuwde website van buurtpreventie Spijkenisse officieel gelanceerd door wethouder Mijnans bij Rrayon West aan de Hekelingseweg. Op de website buurtpreventie.nu is allerlei informatie met betrekking tot buurtpreventie te vinden.

Buurtpreventie loopt inmiddels in vier wijken in Spijkenisse. In De Gaarden, Gildenwijk, Waterland en De Hoek is buurtpreventie al actief. Bewoners uit de wijk lopen op wisselende dagen en tijden door de wijk en zijn op die manier extra oren en ogen in de wijk. Wanneer zij bijzonderheden signaleren geven zij deze door aan de juiste instanties. Zij komen vervolgens zo snel mogelijk in actie.

Geheel vernieuwde website
Buurtpreventie Spijkenisse heeft nu een geheel vernieuwde website. Op deze website kunt u informatie vinden met betrekking tot buurtpreventie in het algemeen, maar ook meer specifieke informatie over buurtpreventie Spijkenisse. Naast een algemeen deel kent de website ook een deel dat alleen toegankelijk is voor de buurtpreventielopers. Hier kunnen zij de roosters vinden, verslagen van vergaderingen lezen en meldingen doorgeven.

Buurtpreventie kan alleen bestaan dankzij de inzet van de bewoners. Zij zetten zich in voor de veiligheid in hun wijk. Wilt u ook buurtpreventieloper worden? Kijk dan voor meer informatie op de website buurtpreventie.nu.