Gemeente Leeuwarden

Prijswinnaar shopt bij Estafette

Bron: Gemeente Leeuwarden (24-06-2008)

Tijdens de actiedagen op de Milieustraat aan de Greunsweg 86 heeft mevrouw Verhaag uit Leeuwarden een waardebon van de MegaKringloopwinkel ontvangen. Omdat mevrouw Verhaag een regelmatige bezoekster van de Kringloopwinkel aan de Zwettestraat is, kon zij de bon goed gebruiken.
Bezoekers van de Milieustraat ontvingen tijdens de actiedagen verschillende aardigheden, zoals bloemenzaadjes, lippenbalsem en een appel. Kinderen kregen een toepasselijke kleurplaat. In het voorjaar van 2009 worden de actiedagen ter promotie van de Milieustraat opnieuw ingezet.
Van de gratis leenaanhangwagens wordt inmiddels goed gebruik gemaakt. Het afleveren van grofvuil bij de Milieustraat is hierdoor nog makkelijker geworden. U betaalt vooraf een borgsom van 100 euro. Dit bedrag krijgt u terug als u de aanhanger onbeschadigd weer inlevert. Reserveren is noodzakelijk, bel hiervoor naar Omrin: 058 233 65 65.

Het afleveren van grof huishoudelijk afval op de Milieustraat is gratis. Voor bouw- en sloopafval zoals dakleer, gips en puin worden wel kosten in rekening gebracht.
Goederen die nog bruikbaar en in goede staat zijn, kunt u het beste naar de Estafettewinkel aan de Zwettestraat 9-15 brengen.