Rijksdienst voor archeologie, cultuurlandschap en monumenten


RACM presenteert de `C' tijdens Triënnale

24 juni 2008
Donderdag 12 juni jl. presenteerde de RACM de brochure `De C van de RACM. Wat doet de Rijksdienst voor Archeologie, Cultuurlandschap en Monumenten voor het cultuurlandschap?' in Radio Kootwijk, tijdens de werkconferentie `Het verhaal van het landschap'. Deze werkconferentie vond plaats in het kader van de Triënnale in Apeldoorn.

In een gezelschap van vertegenwoordigers van de Nationale Landschappen, de RACM en partners op het terrein van cultuurlandschap werd gesproken over wat de RACM wil betekenen op het gebied van de zorg voor het historische cultuurlandschap en specifiek binnen de nationale landschappen. Dit werd nader toegelicht in presentaties van Theo Spek (RACM), Agnes van den Berg (WUR) en Chris Kalden (directeur Staatsbosbeheer). Tijdens het middagprogramma werd in diverse workshops ingegaan op de thematiek rond cultuurlandschap.

Kees de Ruiter (directeur RACM) presenteerde zijn beleid in de vorm van de nieuwe brochure `De C van de RACM'. Deze brochure is aan te vragen bij de InfoDesk RACM.
Kees de Ruiter presenteerde de 'De C van de RACM' aan de deelnemers van de werkconferentie.

Kees de Ruiter presenteerde de 'De C van de RACM' aan de deelnemers van de werkconferentie.