Run op weekendjes weg

24/06/2008 13:42

Bookit B.V.

Bij Weekendjeweg.nl is de uitschakeling van Oranje bij het EK direct merkbaar. Met de zomervakantie voor de deur heeft de Nederlander ineens grote haast met het boeken van een vakantie.

Ed Trentelman, commercieel directeur van Bookit, spreekt van een ware boekingsgolf: "Sinds Oranje uit het EK ligt, zien we een behoorlijke stijging in het aantal bezoekers. Zondagavond zagen we al een verdubbeling van mensen die vanuit Google naar onze sites doorklikten. Momenteel lopen speciaal ingekochte zomerspecials nog harder in vergelijking met de weken ervoor".

Opvallend is dat men er voor kiest om iets langer weg te gaan dan een weekendje. Een korte vakantie van 3 of meer nachten naar een hotel is steeds meer in trek bij de gast.

Over Weekendjeweg.nl

Weekendjeweg.nl is met zo'n 500.000 reserveringen per jaar marktleider op het gebied van korte vakanties. Samen met BungalowS.nl, Nachtjeweg.nl en Hotelletje.nl, is Weekendjeweg.nl onderdeel van Bookit. Vanaf 1992 is Bookit gespecialiseerd in het verzorgen van reserveringen voor hotels en bungalowparken. Bookit is sinds 2005 onderdeel van Holidaybreak PLC, een Europese groep van vakantieaanbieders.