Gemeente Eindhoven

Persbericht 24 juni 2008, no. 179

Ondernemersplein een feit

Nieuw adres voor dienst SOB gemeente Eindhoven De dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer (SOB) van de gemeente Eindhoven verhuist per 1 juli naar het Kennedy Business Center, direct gelegen aan de noordzijde van het NS Centraal Station Eindhoven. SOB is op dit moment gevestigd in het TD-gebouw aan het Frederik van Eedenplein 1. Ook onderdelen van SOB die op andere locaties zijn gevestigd verhuizen mee. Zoals de vergunningenbalie uit het Stadskantoor (Stadhuisplein 10) en de afdeling Eindhoven van de Milieudienst (onderdeel van het SRE, Keizer Karel V Singel 8).

Het nieuwe bezoekadres van SOB is Kennedy Business Center, Kennedyplein 200, Eindhoven. Het postadres blijft Postbus 998, 5600 AZ Eindhoven. Het telefoonnummer is (040) 238 6000. Ondernemersplein mét tijdelijk vergunningenloket voor inwoners Ondernemers kunnen vanaf juli in het Kennedy Business Center terecht bij het Ondernemersplein. Het plein is dé ingang voor ondernemers als het gaat om het verkrijgen van vergunningen en (economisch) advies. Tijdelijk kunnen ook inwoners op het Ondernemersplein terecht voor vergunningen (met uitzondering van de parkeervergunning voor invaliden; die is verkrijgbaar op het Stadskantoor). Begin 2009 verhuist dit deel van de front-office naar het nieuwe Inwonersplein in het Stadskantoor.

Het bezoekadres van het Ondernemersplein is: Kennedy Business Center, Kennedyplein 200, Eindhoven. Het plein bevindt zich op de begane grond. Het postadres van het Ondernemersplein en van de sectoren Economische Zaken (EZ) en Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) is Postbus 990, 5600 AZ Eindhoven. Het telefoonnummer van het Ondernemersplein is (040) 238 6666. Tijdelijk beperkte dienstverlening
In verband met de verhuizing zijn de huidige vergunningenbalies van Bouw- en Woningtoezicht, Parkeerbedrijf, het Stadskantoor (Algemene Plaatselijke Verordening en Vergunningen, Markten en Evenementen) en de afdeling Eindhoven van de Milieudienst van woensdagmiddag 25 juni t/m woensdag 2 juli beperkt in hun dienstverlening.

Dit betekent dat er in het TD-gebouw geen bestemmingsplan informatie kan worden geven, geen tekeningen uit het bouwarchief kunnen worden gehaald en geen stukken die ter inzage zijn gelegd kunnen worden ingezien. Die stukken liggen nog wel in het Stadskantoor ter inzage.

Bezoekadres:
Stadskantoor, Stadhuisplein 10
route
Postadres:
Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven

Klanten-
ContactCentrum
tel. 040-238 60 00