Gemeente Zaltbommel


10 winnaars kleurplaatwedstrijd en raden strooizout 20 juni 2008 10 winnaars kleurplaatwedstrijd en raden strooizout

Tijdens de open dag op de nieuwe gemeentewerf konden bezoekers meedoen aan een kleurplaatwedstrijd en het raden van een hoeveelheid strooizout. Op woensdag 25 juni reikt wethouder Kees Zondag de prijzen uit aan de gelukkige winnaars. De prijsuitreiking begint om 19:00 uur op de nieuwe gemeentewerf aan de Rondgang 25 in Gameren.

Vrijdag 30 mei is de nieuwe gemeentewerf in Gameren officieel in gebruik genomen. Op zaterdag 31 mei organiseerde de gemeente Zaltbommel een open dag op de nieuwe Zaltbommelse gemeentewerf. "De open dag was een groot succes. Naar schatting zijn er 250 tot 300 bezoekers geweest. De bezoekers waren erg belangstellend en hadden veel vragen. Ook waren er veel complimenten over de nieuwe werf.", aldus wethouder Kees Zondag.

Tijdens de open dag was er een tentoonstelling met sfeerbeelden van zowel de oude als de nieuwe gemeentewerf. Ook kregen de bezoekers een rondleiding van de buitendienstmedewerkers. Een kleurplaatwedstrijd en het raden naar de hoeveelheid strooizout ontbraken niet op de open dag. De kleurplaatwedstrijd heeft 7 winnaars en het raden van de hoeveelheid strooizout telt 3 winnaars.
Geplaatst op: 20 juni 2008