Gemeente Coevorden

Presentatie cadeauset Mooi Nederland Coevorden

De gemeente Coevorden en de Stichting 600 jaar stadsrechten Coevorden nodigen u uit de presentatie van de cadeauset Mooi Nederland Coevorden van TNT Post bij te wonen. De presentatie is op vrijdag 27 juni om 13.30 uur op de Markt in Coevorden en wordt gehouden door wethouder Geert Roeles en Eric Kluitenberg (voorzitter van de Stichting 600 jaar stadsrechten Coevorden). De cadeauset bevat een postzegelvel van Coevorden, de herdenkingsmunt van 600 jaar stadsrechten Coevorden en informatie over de stad.

Nadat in maart de unieke postzegel van Coevorden in de postzegelserie Mooi Nederland verscheen, brengt TNT Post nu ook de cadeauset uit. Die wordt op vrijdag 27 juni gepresenteerd. Een uur voor de presentatie gaat stadsdichter Mart Brok als stadsomroeper door het centrum van Coevorden om aan te kondigen dat de cadeauset er is en om mensen uit te nodigen naar de Markt te komen voor de presentatie. Ook deelt hij twintig bonnen onder het winkelende publiek uit waarmee na afloop van de presentatie een gratis cadeauset kan worden afgehaald. Om 13.30 uur presenteren wethouder Geert Roeles en Eric Kluitenberg op een bijzondere manier de cadeauset aan het publiek.

Mooi Nederland

TNT Post geeft gedurende drie en een half jaar (2005 - eerste helft 2008) de serie `Mooi Nederland' uit. Nederland heeft zeer veel mooie dorpen en steden en dat wil TNT met de uitgifte benadrukken. De serie is gewijd aan Nederlandse dorpen of steden met een bijzonder jubileum of met een grote cultuurhistorische waarde. Coevorden viert dit jaar het feit dat 600 jaar geleden opnieuw stadsrechten zijn verleend. In 2008 verschijnen in de Mooi Nederland-serie achtereenvolgens: Coevorden, Sneek, Heusden, Amersfoort en Zoetermeer.

Waar verkrijgbaar

De cadeausets kosten IE9,95 en zijn vanaf vrijdag verkrijgbaar bij boekhandel Kardol in Coevorden en via de online winkel op www.tntpost.nl.