Gemeente Alphen aan den Rijn

fietsenstallingen Biesieklette van start

Spaaractie fietsenstallingen Biesieklette van start

Dit jaar bestaat Biesieklette 25 jaar. Een reden voor de gemeente Alphen aan den Rijn en Cinema Castellum om de fietsenstalling aan het Fossapad eens extra in het zonnetje te zetten. Daarom trakteren zij de gebruikers van de fietsenstallingen aan het Fossapad en De Vest van 21 juli tot en met dinsdag 12 augustus op gratis bioscoopkaartjes voor Cinema Castellum. Volle spaarkaarten inwisselen kan al vanaf 30 juni. Iedere keer dat een bezoeker aan het Stadshart zijn of haar fiets stalt in Biesieklette levert een spaarpunt op. En een volle spaarkaart geeft aan de kassa van de bioscoop recht op een gratis tweede kaartje voor maandag of dinsdag.

De gemeente Alphen aan den Rijn probeert het wild parkeren van fietsen in het centrum zoveel mogelijk tegen te gaan. Hans Groen in t Wout, wethouder Stadshart: De gemeente zorgt ervoor dat haar inwoners gratis kunnen stallen bij Biesieklette. Met deze actie ben je letterlijk dubbel gratis uit.
Ook Cinema Castellum is blij met de stalling. Deze stalling is speciaal voor Castellum tot laat s avonds geopend. Handig dichtbij en veilig voor onze bezoekers. Op de spaarkaart staat een kleine enquête. De gemeente wil graag weten waarom en hoe haar inwoners gebruik maken van de stalling, en of ze tevreden zijn natuurlijk. Alleen volledig ingevulde spaarkaarten worden geaccepteerd aan de kassa van Castellum.De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of eerder gekochte bioscoopkaartjes.

In Alphen aan den Rijn beheert Biesieklette twee stallingen. Aan de Hoge Zijde aan het Fossapad (vlakbij Cinema Castellum aan het Rijnplein, tussen de Castellumstraat en Sint Jorisstraat) en aan de Lage Zijde aan De Vest (nabij winkelcentrum De Aarhof, aan het Aarplein).

© Gemeente

Alphen aan den Rijn

Stadhuisplein 1

2405 SH Alphen aan den Rijn

Tel: 0900 - 481 11 11

Fax: (0172) 46 55 64

gemeente@alphenaandenrijn.nl

Postbus 13, 2400 AA

Alphen aan den Rijn