Gemeente Vlaardingen


Uitnodiging conferentie Klimaatbewust ondernemen

03 juni 2008

Wethouder Jan Robberegt nodigt alle Vlaardingse ondernemers van harte uit voor de conferentie Klimaatbewust ondernemen op dinsdagavond 24 juni in het Stadhuis.

Dat bedrijvigheid het milieu vaak belast weten we in deze industrierijke omgeving beter dan in menig andere stad. Maar door technische vooruitgang, inventiviteit van ondernemers en veel aandacht en goede wil is er ook veel winst te behalen. Het doel van de conferentie is elkaar te enthousiasmeren, te inspireren en samen een impuls te geven aan milieubewust ondernemen.

Tijdens de avond komen voorbeelden voorbij van Vlaardingse bedrijven die zich voor het milieu inzetten. Verder komen er deskundigen aan het woord die u meer ideeën aan de hand zullen doen. Ook is er ruimte om uw ideeën voor milieuvriendelijker ondernemen te delen met de andere aanwezigen. Ondernemers ontvangen een uitnodiging per post, waarin het programma verder wordt toegelicht.

Aanmelden
Om de avond goed te kunnen organiseren, is aanmelden nodig. Dat kan via klimaatbewust@vlaardingen.nl Op dit mailadres kunt u ook terecht als u nog vragen heeft. Meldt u zich snel aan, dan maakt u kans op een gratis CO2-scan (voor de eerste 15 aanmeldingen). Deze scan wordt uitgevoerd door Stimular, stichting voor duurzaam ondernemen in het midden- en kleinbedrijf.