Ingezonden persbericht


Lancering eerste groene glossy ter wereld: GREEN.2

Op 24 juni 2008 lanceert We are Green 2 BV (onderdeel van Gijrath Media Groep ) op spectaculaire wijze een nieuw lifestyle blad: GREEN.2. De eerste groene glossy ter wereld.

Groen leven is de huidige norm én de nieuwe levenstijl. Daar hoort een blad bij: GREEN.2, inspiration for our future. Uiteraard van milieuvriendelijk papier. Green.2 vertegenwoordigt een nieuwe standaard, want groen is helemaal van nu en voor iedereen. Green.2 besteedt op stijlvolle en doordachte wijze aandacht aan milieu en maatschappelijke betrokkenheid. Een eigentijds blad vol groene lifestyle en inspiratie.

Tijdens de lancering op 24 juni wordt duidelijk waarom GREEN.2 inspirerend, innovatief, informatief en praktisch is. In de eerste editie de spraakmakende onderzoeksresultaten van het Ruigrok|NetPanel over 'Hoe groen is de Nederlandse consument?' Verder een bekende Nederlander langs de groene meetlat, een groen duo in conclaaf over de aarde die wel lekt lijkt en Arnold Schwarzenegger over politiek en zijn hybride Hummer.

Lancering: GREEN.2

Datum: 24 juni 2008

Ontvangst: 17.00 uur ontvangst in het Muiderslot en 18.00 uur vertrek per boot naar Pampus

Dresscode: fashionable green

Dare to be GREEN 2?

Stuur dan vóór 18 juni een RSVP naar info@mooipr.nl en ontvang een uitnodiging voor het lanceringsfeest op Pampus.

Met vriendelijke groet,

Sharon Rosier

MOOI PR
Nieuwpoortkade 2A
1055 RX Amsterdam

E: sharon@mooipr.nl
T: 020 60 60 773
M: 06 388 26 535
www.mooipr.nl