Snelle implementatie bevordert Business Technology

24/06/2008 09:18

Het PR Bureau

Pecoma en Altosoft werken samen aan efficiëntie

Amsterdam, dinsdag 24 juni 2008 - Vanaf vandaag werken Pecoma Business Technology en Altosoft samen aan efficiënte implementatie van software. Ze bieden bedrijven hiermee real-time inzicht in bedrijfsprocessen en voorspellende rapportages, zonder dat daar een lange implementatietijd aan vooraf gaat. "Bedrijven kunnen zich direct focussen op wat ze willen bereiken met de software, dit is wat wij Business Technology noemen," aldus Simon de Koning, algemeen directeur van Pecoma.

Altosoft is een toonaangevende aanbieder van oplossingen op het gebied van operationele business intelligence (BI). De Altosoft business intelligence-oplossing herkent automatisch bedrijfsprocessen zonder hiervoor geprogrammeerd te worden, hetgeen veel in tijd en kosten bespaart. Altosoft kan real-time bedrijfsprocessen controleren en onmiddellijk veranderingen of uitzonderingen detecteren. Zo kan direct worden ingegrepen binnen een bedrijfsproces zodra hier iets misgaat.

"Organisaties hebben behoefte aan een beter, real-time inzicht in de toestand van hun bedrijf. Daarnaast heeft men er behoefte aan direct op de hoogte te zijn van de staat van hun kern (business) processen, met het oog op de optimalisering van de operationele prestaties van de onderneming," zegt Kevin Spurway, Chief Marketing Officer , Altosoft Corporation. "De traditionele data warehouse-gebaseerde BI aanpak vergt langdurige en kostbare implementatie en uitvoering, maar levert niet daadwerkelijk 'low-latency gegevens' en echte business process monitoring. Altosoft levert deze belangrijke mogelijkheden en kan deze implementeren in een kwestie van dagen - hetgeen resulteert in een fundamenteel veranderde aanpak van business intelligence."

"Wij zijn blij met de samenwerking met Altosoft en de software die we nu kunnen aanbieden," aldus De Koning. "Wij willen bedrijven helpen met het bereiken van hun groeidoelstellingen en bedrijfsresultaten. Met deze dienst kunnen we nauwer aansluiten op de vraag van deze bedrijven en kunnen ze zich direct richten op wat ze met de software willen bewerkstelligen. En dat tegen efficiëntere kosten. Dit is wat wij Business Technology noemen." Pecoma kan vanaf nu de software van Altosoft implementeren bij haar klanten. .

Over Altosoft

Altosoft stelt organisaties in staat de operationele besluitvorming en prestaties te verbeteren en tegelijkertijd de tijd en kosten die normaal gesproken met BI-projecten verband houden, drastisch terug te brengen. Het Altosoft Insight-platform is uitgerust met 's werelds snelste dashboards die zonder code volgens Web 2.0 zijn ontwikkeld door middel van het slepen-en-neerzetten-principe. De implementatie van Altosoft-oplossingen vergt doorgaans één tiende van de tijd en nog niet de helft van de kosten van traditionele BI- en BAM-benaderingen. Altosoft heeft haar hoofdvestiging in Newtown Square, Pennsylvania (VS), en levert oplossingen voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen over de gehele wereld. www.altosoft.com

Over Pecoma Business Technology

Pecoma Business Technology (1984) helpt ambitieuze bedrijven groei te realiseren door de optimale inzet van mensen, processen en technologie. Vanuit de visie dat groei alleen kan ontstaan wanneer technologie ten dienste staat van de bedrijfsdoelstelling, introduceert Pecoma in 2006 'Business Technology'. Business Technology is de volgende stap na IT en ICT. Pecoma heeft de ambitie technologie naar een nieuw kwaliteitsniveau te brengen en levert inzicht, vernieuwing en controle als eindproduct. Pecoma werkt met ruim 350 professionals vanuit haar vestigingen in Amsterdam en Groningen, en realiseert in 2007 een omzet van 31 miljoen euro. Daarnaast is Pecoma in 2008 uitgeroepen tot één van Nederlands Beste Werkgevers. www.pecoma.nl





http://www.pecoma.nl