Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Voer zelf de regie over high-definition-films met ULead(TM) VideoStudio(TM) 11.5 Plus

Homevideo's worden professioneel gemonteerde topfilms in HD

Voorburg, 24 juni 2008 -- Met VideoStudio 11.5 Plus maakt u razendsnel professionele video's, diashows en DVD's in HD-kwaliteit die YouTube-kijkers versteld doen staan. Ook op een iPod of op een HD-home theater-systeem is de beeldkwaliteit van het filmisch eindresultaat verbluffend. ULead VideoStudio 11.5 Plus van Corel heeft een volledige ondersteuning voor AVCHD-, Blu-ray- en HD-DVD-formaten. Dankzij intuïtieve wizards en praktische bewerkingtools heeft u de regie over high-definition-content zelf makkelijk in de hand.

Met ULead VideoStudio 11.5 Plus kunt u kiezen uit de DV-naar-DVD Wizard, de Film Wizard of de volledige VideoStudio Editor waarmee u zonder moeite briljante topfilms maakt in de beste beeldkwaliteit op 16:9 breedbeeld-formaat. De eigenzinnige producer van high-definition-content met kristalhelder beeld en briljant geluid bent u zelf.

Goede gereedschappen in flexibele gebruikersinterface voor onbeperkte creativiteit Homevideo's worden nog leuker en mooier met honderden effecten, filters en overgangen. VideoStudio 11 Plus bevat zes overlaptracks voor het maken van prachtige picture-in-picture- en montage-effecten. ULead VideoStudio 11.5 Plus werkt in combinatie met HD-video-indelingen. Daardoor is uw productie met of zonder ondertiteling in de taal van uw keuze te voorzien van Dolby(TM) Digital 5.1 surround-soundtracks. De filters zorgen voor kleurcorrectie, toonaanpassing, het verwijderen van blokruis en sneeuw. ULead VideoStudio 11.5 kan MPEG-formaten optimaliseren zodat uw resultaten altijd de juiste afspeelsnelheid en de beste beeldkwaliteit hebben. ULead heeft bijsnijd- en editingfuncties waaronder Ad-Zapper die automatisch reclames detecteert in opgenomen tv-programma's zodat deze snel te verwijderen zijn. Elke presentatie of film is uit te voeren in H.264- of MPEG 4-formaat en kan rechtstreeks overgezet worden naar videotelefoons, mp3-spelers zoals de iPod en de Zune of een portable console als PSP. Met ULead VideoStudio 11.5 Plus is het importeren en vastleggen van videocontent vanaf DV-, DVD-, AVCHD- of HDV-camcorders kinderspel. Tevens is het in een paar stappen mogelijk om video's en foto's te importeren van mobiele apparaten, VHS-videobanden of van internet.

ULead VideoStudio 11.5 Plus wordt geleverd met InterVideo(TM) WinDVD(TM) 8 Silver voor het afspelen van alle soorten video- en audiobestanden, waaronder AVCHD.

ULead VideoStudio 11.5 Plus van Corel is beschikbaar voor een adviesprijs van ¤ 89,94 voor de volledige versie en ¤ 39,- voor de update. Alle prijzen zijn inclusief btw.

c64bcb.gif

Corel Corporation
Corel is een toonaangevende ontwikkelaar van grafische software, productiviteitssoftware en digitale-mediasoftware met meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. Corel heeft een productportefeuille van 's werelds meest populaire en meest herkenbare softwaremerken, waaronder CorelDRAW(TM) Graphics Suite, Corel(TM) Paint Shop Pro Photo(TM), Corel(TM) Painter(TM), Corel DESIGNER(TM), VideoStudio(TM), Corel(TM) WordPerfect(TM) Office, WinDVD(TM), WinZip(TM) en iGrafx(TM). De software van Corel nodigt gebruikers uit productiever en creatiever te werken. Corel-producten zijn multifunctioneel en gemakkelijk in gebruik. In de markt is het leiderschap van Corel in innovatieve software met een toegevoegde waarde onderstreept met honderden prijzen. De producten van Corel worden verkocht in meer dan 75 landen via een gevestigd internationaal netwerk van wederverkopers en detailhandelaren, OEM's (Original Equipment Manufacturers), onlineleveranciers en via de wereldwijde websites van Corel. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Ottawa (Canada) en het bedrijf heeft belangrijke vestigingen in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Taiwan, Duitsland, China en Japan. De aandelen van Corel worden verhandeld op de NASDAQ onder het symbool CREL en op de TSX in Canada onder het symbool CRE.