Ingezonden persbericht



Autocentrum Beelen en de Wijnhout Groep: vol gas op de goede weg

Nu de gevolgen van de klimaatverandering zich per dag duidelijker beginnen af te tekenen wordt de roep om alternatieven voor fossiele brandstoffen steeds luider. Rijden op waterstof of biogas mag dan nog toekomstmuziek zijn, het gebruik van aardgas is nu al een optie en vormt een krachtige impuls voor duurzaam ondernemen. Met de levering van twee VW Caddy's die op aardgas rijden speelt Autocentrum Beelen in op de toenemende belangstelling vanuit het bedrijfsleven voor deze eigentijdse versie van mobiliteit. De Caddy's worden toegevoegd aan het imposante wagenpark van de Wijnhout Groep, ten behoeve van de werkmaatschappijen Vessies infra en De Regt G.W.W. en Cultuurtechniek

Autocentrum Beelen in Lisserbroek mag zich inmiddels specialist noemen op het gebied van aardgasinstallatie. 'Ondernemers voelen de extreme prijsstijgingen aan de pomp direct in hun portemonnee' zegt Frank Beelen, die leiding geeft aan Autocentrum Beelen en abc Autoservice. 'Dat maakt de overstap naar aardgas steeds interessanter. De financiële besparing liegt er niet om en de uitstoot van fijnstof en CO2 is aanzienlijk minder dan bij benzine of diesel. Nu het aantal tankpunten voor aardgas razendsnel toeneemt ben ik er van overtuigd, dat we letterlijk de goede weg zijn ingeslagen naar duurzaam ondernemen'

Autocentrum Beelen en de Wijnhout Groep zijn al jarenlang partners in mobiliteit. Beelen levert en onderhoudt vanaf het prille begin nagenoeg alle personen- en bedrijfsauto´s. De Wijnhout Groep, waar de aannemingsmaatschappijen Vessies infra en De Regt GWW en Cultuurtechniek deel van uitmaken, heeft een omvangrijk machinepark, waarin miljoenen liters brandstof per jaar omgaan. Dit verklaart de zoektocht naar schonere en goedkopere alternatieven, in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, waar de Wijnhout groep zich sterk voor maakt.

Vessies infra en de Regt GWW en Cultuurtechniek zijn aannemingsmaatschappijen in de grond-, weg- en waterbouw. De bedrijven zijn voornamelijk actief in in het westen van Nederland. Wegenbouw, bruggenbouw, rioleringstechnieken en waterbouw zijn de gebieden waarin de beide werkmaatschappijen zich bewegen.

Bewegen op weg naar een schonere toekomst!

Note voor de redactie:
Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Frank Beelen via Frida Liebeton via 0252 - 41 29 57 of mail: Frida.Liebeton@autocentrum-beelen.nl.


---- --