Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zaltbommel, 24 juni 2008

Synotion breidt uit naar 32 senior consultants

Ton Maltha versterkt het Synotion Team.

Doeners met een visie
De essentie van Ton Maltha en Synotion is de koppeling tussen de sourcingstrategie en het daadwerkelijke resultaat (de impementatie). Synotion viel Ton direct op, door haar visie op ICT Governance en de combinatie van regie, denken en doen.

Voor zijn komst opereerde Ton Maltha als zelfstandige ICT change en interim-manager. Hij was verantwoordelijk voor het opzetten van de ICT en finance organisatie voor een nieuwe speler op de brandstof- en betaalpassenmarkt in Nederland. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de outsourcing van de ICT-organisatie van Airmiles en als ICT-manager, contractmanager en directeur van een shared service center voor Shell.

Ton Maltha zet zijn sourcingexpertise bij Synotion in om kennis te delen en ambities na te streven.

###

Over Synotion
Synotion is opgericht op 1 april 1999 en ondersteunt vooraanstaande bedrijven en (semi) overheidsinstanties bij het in kaart brengen van de kosten en baten van ICT, het contracteren van leveranciers en het in lijn brengen van ICT met de gewenste bedrijfsdoelstellingen. Daarbij maakt Synotion gebruik van de Sycure" aanpak, een methode voor sourcing, contracting en exploitatie gebaseerd op tientallen jaren ervaring in ICT-contractering.

Klanten zijn gerenommeerde bedrijven in Profit en Non-Profit sector, zoals ProRail, Nashuatec, Microsoft, Interpolis, Wegener, NXP en Robeco.

Marketing en Communicatie

Synotion Management b.v.

Van Heemstraweg west 2a

5301 PA Zaltbommel, The Netherlands

Mob +31 (0)653310729

Phone +31 (0)418681100

Fax +31 (0)418681109

http://www.synotion.nl