Bij dit bericht is beeldmateriaal bijgesloten

Persbericht

GO Telecom benoemt nieuwe Dealer Manager en Account Manager

~ Aanstelling Eldee Heisterkamp en Alex Bisschop ondersteunt verdere groei ~

Dordrecht, 24 juni 2008 GO Telecom heeft per 1 juni 2008 Eldee Heisterkamp als Dealer Manager en Alex Bisschop als Account Manager aangesteld. Eldee Heisterkamp zal zich met name richten op de kantoorvakhandel en gaat binnen zijn functie een focus leggen op de verkoop van Plantronics office headsets en conferentietoestellen van Polycom en Konftel. Hij wordt tevens verantwoordelijk voor het onder de aandacht brengen van 123vergaderen.nl, de online conferentie-portal van GO Telecom. Alex Bisschop wordt verantwoordelijk voor de verkoop van video- en audioconferentie oplossingen en streaming video. Hij zal in deze rol dealers ondersteunen en eindgebruikers adviseren.

Heisterkamp is afkomstig van een fabrikant van elektronische componenten, waar hij ook als Account Manager in dienst was. Bisschop heeft een gedegen achtergrond in de telematica en in de audio/visuele wereld. De laatste 3 jaar was hij bij Avex werkzaam als Account Manager Trade & Industrie en heeft hij diverse (internationale) AV-projecten begeleid. Daarvoor was Bisschop actief bij KPN GZM.

Wij zijn zeer verheugd met de toetreding van Eldee Heisterkamp en Alex Bisschop tot het salesteam. Beiden hebben zich bewezen in verschillende salesfuncties bij toonaangevende bedrijven , zegt Jean-Paul Weterings, Manager Sales & Marketing bij GO Telecom. We zijn ervan overtuigd dat hun ervaring zal bijdragen aan het verstevigen van onze positie op de conferentiemarkt en het bewerkstelligen van verdere groei.