Gemeente Sint-Oedenrode


Judith Smits - 08-06-24 besluitenlijst opb.doc Pagina 1

OPENBARE Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 24 juni 2008 pagina 1 Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­ van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 17 juni 2008
2. BEZ-BC Doorontwikkeling programmabegroting 1. akkoord gaan met voorgestelde wijziging in het format Akkoord. 2009. van de programmabegroting; 2. het nieuwe format ter kennisname doen toekomen aan de raad bij de kadernota.
3. BEZ-HZ Verzoek om handhaving Vresselseweg 1. afzien van handhavend optreden; Akkoord. 6. 2. kennisnemen van het verzoek om handhaving; 3. verzoekers berichten conform concept-brief.
4. PBZ-BW Bouwen erkers die afwijken van de 1. medewerking verlenen aan erkers die niet voldoen aan Akkoord. nieuwe voorschriften. de huidige regels maar waaraan in het verleden medewerking is verleend in hetzelfde woonblok met gebruikmaking art. 19-3 WRO; 2. deze specifieke bijzondere situaties mandateren aan medewerkers Bouwen en Wonen.
5. PBZ-BW Richtlijnen MER, vleesvarkenshouderij Instemmen met de vaststelling van de richtlijnen voor het Akkoord. Spierkesweg 9A. opstellen van een MER conform het advies van de Commissie MER, betreffende een vleesvarkenshouderij aan Spierkesweg 9A.
6. PBZ-BW Verzoek uitoefening internetwinkel in 1. aanvullende beoordelingscriteria voor een Akkoord. woning Griegstraat 8. internetwinkel aan huis vaststellen; 2. verzoekers mededelen dat alleen aan het verzoek kan worden meegewerkt als de opslag van de te verkopen goederen elders plaatsvindt.
7. PBZ-BW Weigeren 2e bedrijfswoning Het verzoek tot de bouw van een 2e bedrijfswoning Akkoord. Jekschotseweg 16. weigeren.
8. PBZ-BW Mediation Van Duppenstraat. Kennisnemen van het verzoek van de rechtbank of er Akkoord. interesse is in mediation bij de bouwvergunning voor de Van Duppenstraat. Er is reeds ingestemd met mediation.

Judith Smits - 08-06-24 besluitenlijst opb.doc Pagina 2

OPENBARE Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 24 juni 2008 pagina 2
9. PBZ-BW Uitspraak Raad van State inzake Kennisnemen van de uitspraak van de Raad van State Akkoord. geweigerde milieuvergunning Past. m.b.t. ongegrond verklaring van het beroep van dhr. Van Smitsstraat 55. Heesch inzake de weigering van de milieuvergunning voor een geitenhouderij aan de Past. Smitsstraat 55.
10. PBZ-WIZ Voortzetting project "blijvend thuis in 2. kennisnemen van de verantwoording van het project Akkoord. eigen huis". "blijvend thuis in eigen huis" 2005 t/m 2007; 3. besluiten om het project met ingang van 2008 niet te verlengen.