Dagaanbieder Just24/7 geeft 50 x gratis shoppen weg


Webshop begint met een knal

HENGELO, 20080624 -- Onder het motto "begin met een knal" is dagaanbieder Just 24/7 op 22 juni live gegaan. In juli zal deze vernieuwende dagaanbieder 50 x gratis shoppen weggeven aan haar klanten. Op dit moment kunnen klanten zich aanmelden voor de nieuwsbrief op www.just247.nl. Ongeveer 2 uur voordat het gratis shoppen begint krijgt iedereen die zich heeft ingeschreven een mail met daarin de exacte tijd waarop de actie van start zal gaan.

Na deze gratis shoppen actie gaat Just 24/7 daadwerkelijk van start. En deze site zal zich op diverse punten onderscheiden van haar concurrenten. Ten eerste biedt Just 24/7 haar aanbiedingen niet op een vaste tijd aan. Een aanbieding zal minimaal 4 uur en maximaal 48 uur op haar site staan. Dit om haar klanten wat meer diversiteit te bieden en de uitdaging wat groter te maken.

Ook qua aanbiedingen zal Just 24/7 zeer divers zijn. Van de nieuwste Asus EEE PC 9 inch tot een weekendje Barcelona en van een lekker geurtje tot en met de laatste collectie iPods. Alles is mogelijk.

De gratis shoppen actie zal ook een terugkerend thema zijn. Just 24/7 gebruikt een groot netwerk aan bedrijven die Just 24/7 graag als marketingplatform willen gebruiken. Op deze manier bereiken ze een groot publiek en Just 24/7 kan haar klanten een unieke actie aanbieden.

Dus een tip aan iedereen: meld je aan op www.just247.nl en houd deze site in de gaten.





ingezonden persbericht