Positiefdag stijlvol afgesloten in PC Hooftstraat


AMSTERDAM, 20080624 -- De stichting Nederland Positief kijkt terug op een stijlvolle afsluiting van de tweede nationale Positiefdag. De eerste dag van de zomer wordt traditiegetrouw gevierd met een feest in het bijzijn van bekende Nederlanders. Afgelopen weekend waren vooral de spotlights gericht op het kersverse showbizz-echtpaar actrice Janna Fassaert en de Amerikaanse acteur Gabriel Salvador.

Bij de VIP-opening van het gloednieuwe Catwalk Café aan de Amsterdamse PC Hooftstraat showde het koppel zich voor het eerst aan de Nederlandse pers. Opmerkelijk feit is dat vorig jaar zomer, exact op dezelfde dag, zich ook een showbizz-koppel voor het eerste aan de pers toonden: actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen en zanger Jan Smit. Cabau van Kasbergen is ambassadrice van de stichting vanaf het eerste uur. Ook werd Yolanthe tot twee keer toe gekroond tot Miss Nederland Positief. Actrice Liza Sips draagt vanaf deze zomer het kroontje.

Nederland Positief kijkt dan ook tevreden terug op een stijlvolle start van de zomer en was zeer verheugd dat haar ambassadrice Janna Fassaert de opening aangreep om haar Amerikaanse lover voor het eerst te showen.

Met de opening van het Catwalk Café, dat werd geopend door RTL's Project Catwalk Winnaar Django Steenbakker en topmodel Josh Veldhuizen, wil de stichting Nederland Positief een podium bieden voor mode-ontwerpers in Nederland die op een trendy locatie hun collectie kunnen presenteren. Om het Nederlandse karakter van de Positiefdag te onderstrepen waren Miss Nederland Melissa Sneekes en zanger Mick Harren uitgenodigd. Harren bracht het onlangs door hem gepresenteerde- en vernieuwde Wilhelmus ten gehore.





Ingezonden persbericht