CIS-Group en Core-Tek sluiten deelneming


WEERT, 20080624 -- Deze week heeft CIS-Group een deelneming genomen in Core-Tek BV uit Weert. CIS-Group heeft zich sinds de start in januari 2005 bewogen in een drietal marktvensters, te weten, Projecten & Consultancy, Detacheringen en Beheer. Marc Servaes, algemeen directeur van CIS-Group: "Om onze klanten in het MKB segment nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij in Core-Tek een strategische partner gevonden. Beide partijen zijn hierdoor in staat zich te focussen op hun kernactiviteiten en maken samen gebruik van de maximale synergievoordelen."

Jean Pierre Gruijthuijsen, directeur van Core-Tek: "Wij werken al geruime tijd samen met CIS-Group. Door deze deelneming ontstaat er een totale ICT organisatie waarbij wij onze klanten en de klanten van CIS-Group nog beter en sneller met ICT oplossingen en producten van dienst kunnen zijn."

Middels deze deelneming blijven de volledige dienstenportfolio's van CIS-Group en Core-Tek optimaal gewaarborgd.

Over CIS-Group
CIS-Group is in 2005 opgericht en heeft vestigingen in Weert, Geldrop, Den Haag en Maaseik. CIS-Group is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer deskundige organisatie met ruim 75 enthousiaste medewerkers in vast dienst.
CIS-Group heeft een duidelijke focus: het leveren van hoogstaande kennis en expertise in de vorm van (lead-) architecten, consultants, technisch specialisten, projectleiders en projectmanagers en beheerders in infrastructurele vraagstukken zoals Citrix en tooling, Microsoft, CISCO en Storage.

Over Core-Tek
Core-Tek BV is sinds 1991 actief in de computerbranche en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een onafhankelijke en complete ICT-leverancier. Met 25 medewerkers worden de klanten in het MKB en bij diverse grote organisaties in hun ICT behoeften voorzien. Zorgvuldig bouwt Core-Tek aan een langdurige relatie met haar klanten waarbij de wens van de klant hoog in het vaandel staat! Als Microsoft Gold partner en HP preferred partner 2008 bent u bij Core-Tek BV verzekerd van de juiste ICT partner.