Stichting Internet Domeinregistratie Nederland

SIDN hoort tot de Beste Werkgevers van 2008

24/06/2008

.nl-registry scoort goed in Effectory onderzoek

Arnhem, 24 juni 2008

SIDN, de .nl-registry, behoort tot de categorie bronzen winnaars van de Beste Werkgevers verkiezing 2008. De lijst met Beste Werkgevers is samengesteld door Effectory en Volkskrant Banen op basis van betrouwbaar onderzoek onder 315 organisaties. SIDN scoort een 7,2 op algemene tevredenheid.

Medewerkers van SIDN zijn vooral erg tevreden over hun werkzaamheden (7,8) en over hun arbeidsomstandigheden (7,3), zo blijkt uit de scores van het medewerkertevredenheidsonderzoek dat begin 2008 werd uitgevoerd door Effectory. Dat medewerkers zich graag inzetten voor SIDN en het werkgeversmerk met trots uitdragen komt tot uiting in de nieuwe arbeidsmarktcampagne van SIDN waarin zij de hoofdrol spelen. Deze campagne is binnenkort zichtbaar op www.werkenbijsidn.nl. Op hun eigen persoonlijke pagina vertellen medewerkers van SIDN over hun belevenissen op het werk en over hun passies en drijfveren. SIDN geeft potentiële nieuwe medewerkers hiermee een kijkje in de keuken.

Grootste werkgeversonderzoek van Nederland
Het Beste Werkgevers onderzoek is door Effectory en Volkskrant Banen ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Het is de eerste lijst waaraan alle grote organisaties mee konden doen, en die is gebaseerd op betrouwbaar onderzoek. In totaal is bij 315 organisaties het onderzoek uitgevoerd. Niet eerder is aan zoveel medewerkers van zoveel organisaties gevraagd naar de mening over hun werk.

De gemiddelde respons van de 315 organisaties is 69%. Van de deelnemende organisaties hebben er 154 zich gekwalificeerd als Beste Werkgevers in de categorieën goud, zilver, of brons. Meer informatie over het onderzoek vindt u op www.beste-werkgevers.nl