Ingezonden persbericht


Onmisbaar overzichtswerk: Cultuurbeleid in Nederland

Cultuurbeleid in Nederland geeft inzicht in het beleid van de Nederlandse overheid op het gebied van de kunsten, het erfgoed en de media. Het is een onmisbaar overzichtswerk voor iedereen die zich beweegt in de wereld van kunst en cultuur.

Cultuurbeleid in Nederland behandelt de zeven terreinen die tot het cultuurbeleid worden gerekend: de archeologie, de archieven, de bibliotheken, de kunsten (podiumkunsten, beeldende kunsten, film, letteren), de monumenten, de musea en de media (pers, radio, televisie, internet). Hierin worden actuele thema's als excellentie, e-Cultuur, cultuurparticipatie, Cultuur en Economie, culturele diversiteit en cultuureducatie belicht. Cultuurbeleid in Nederland vertelt over bewindslieden, van Thorbecke tot Plasterk en de rol die zij speelden bij het vormen van beleid. Ronald Plasterk, Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap schreef het voorwoord van deze prachtige fullcolour uitgave.

U kunt de publicatie ook bestellen door uw gegevens te mailen of te bellen naar 020-624 37 36.
Klik op de afbeelding voor meer informatie of bestel direct voor slechts ¤19,90!*

*Prijs: ¤19,90 (excl. verzendkosten)
ISBN/EAN 978-90-6650-090-7
Cultuurbeleid in Nederland is een gezamenlijke uitgave van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de Boekmanstichting. Het is te bestellen op: www.boekman.nl.