Leiden, 24 juni 2008

iSOFT Alpe d'HuZes team haalt 30.000 euro op voor KWF Kankerbestrijding

5 juni jongstleden beklom het iSOFT wielerteam 34 keer op 1 dag de Alpe d'Huez om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen (de gevolgen van) kanker. Hiermee heeft het team in het kader van de Alpe d'HuZes actie 30.000 euro opgehaald voor het KWF Kankerbestrijding.

Met iSOFT als een van de hoofdsponsors nam het team van 8 wielrenners voor het eerst dit jaar deel aan de actie. In totaal hadden de renners zich tot doel gesteld gezamenlijk minimaal 25 keer de Alpe d'Huez te beklimmen om het sponsorgeld binnen te halen. Met 34 keer hebben zij dit ruim gehaald. Naast giften van iSOFT, andere bedrijfssponsors en particulieren, hebben ook de collega's bijgedragen door vakantiedagen te verkopen.

Alpe d'HuZes is een sponsor fietsactie van individuele wielrenners en teams om donaties op te halen in steun voor de strijd tegen Kanker. Alle giften die de stichting Alpe d'HuZes ophaalt met deze actie gaan voor 100% naar het KWF Kankerbestrijding.

Voor meer informatie over Alpe d'Huzes: www.opgevenisgeenoptie.nl.

Over iSOFT

iSOFT heeft 35 jaar ervaring in de Nederlandse gezondheidszorg en is onderdeel van de IBA Health Group. In Nederland wordt de dagelijkse zorg van zo'n 40 procent van alle Nederlandse ziekenhuisbedden aan iSOFT toevertrouwd. Het bedrijf heeft tevens een leidende positie in de markten voor ziekenhuisapotheken en huisartsen. iSOFT claimt een belangrijke rol in de vernieuwing van zorg door de toepassing van innovatieve ICT-oplossingen. iSOFT heeft ruim 250 medewerkers, verspreid over vestigingen in Leiden, Nieuwegein en Groningen.

Ingezonden persbericht