Getronics PinkRoccade

Best Practices Award 2008

Nieuwegein, 21 mei 2008

Getronics PinkRoccade genomineerd voor Best Practices Award 2008

In samenwerking met diverse brancheorganisaties organiseert Instituut KMBV op dinsdag 24 juni 2008 voor de vijfde maal in successie het topevenement Best Practices in het Capgemini gebouw in Utrecht. Tijdens dit topevenement worden (aantoonbaar) succesvolle initiatieven op het gebied van gezondheidszorg, welzijn en wonen op een hoogwaardige wijze gepresenteerd.

Best Practices wordt actief ondersteund door de organisaties: ActiZ, GGZ Nederland, VGN, Vilans, Transitieprogramma in de langdurige zorg en Syntens. Tevens is een samenwerking tussen Instituut KMBV en Zorgvisie opgezet.

Getronics PinkRoccade presenteert samen met Stichting De Wever de Best Practice âVooruitstrevende ECD-oplossing in dienst van de zorgvisie en zorgmedewerkerâ. Resultaat: Stateâof-the-art systeem voor integraal inzicht.

De vooruitstrevende integrale ECD-oplossing âCare Solution Suiteâ voor de V & V, gehandicaptenzorg en thuiszorg omvat het beheer voor cliënt-, indicatie-, arrangement- en financieringsgegevens. Uw visie en zorgproducten/diensten kunnen vrij worden gedefinieerd. Het werken via ASP is mogelijk, zodat niet geïnvesteerd hoeft te worden in de aanschaf van systemen. Het systeem levert enorme efficiencywinst op. Zorgmedewerkers kunnen zich nu écht richten op de zorg voor de cliënt volgens de visie van de organisatie.

Tijdens interactieve workshops worden de Best Practices door de initiatiefnemers zelf gepresenteerd. Bedrijven en organisaties die naast Getronics hun Best Practices presenteren zijn onder meer: Stichting It Skewiel Trynwalden, WoonZorgcentra Haaglanden, Achmea Zorg, &Samhoud, Domus Magnus, De Stromen, Capgemini, Atrivé/Usus, Zorgpalet, De Werkvloer Centraal, Stichting Ipse, Accounting Plaza, Center for Organizational Performance, OsiraGroep, Van Loveren & Partners, GTI Suez Healthcare, Tactus en BMC.

Zoals elk jaar in juni zal ook deze keer weer een vakjury de Best Practice Award toekennen aan een van deze initiatieven. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven via www.bestbestpractices.nl of kunnen de brochure opvragen bij Instituut KMBV, telefoon: 030 â 21 45 511 of info@kmbv.nl.