Gemeente Ermelo


Bijeenkomst Het Pakhuis

Bijeenkomst Het Pakhuis

Molen de Koe en het bijbehorende pakhuis vormen een historische eenheid, gelegen in het centrum van Ermelo. In het pakhuis wordt op initiatief van de gemeente Ermelo een centrum voor natuur, landschap en cultuurhistorie gevestigd, samen met het natuur- en milieueducatiecentrum. De molen en het pakhuis zijn straks een culturele en toeristische trekpleister, voor de eigen bewoners en voor de vele liefhebbers van cultuur en natuur die onze regio jaarlijks bezoeken.

Op woensdag 25 juni vindt er ´s avonds vanaf 19.30 uur in De Dialoog, Raadhuisplein 4 te Ermelo een bijeenkomst plaats over Het Pakhuis. Doel van de bijeenkomst is om met de vrijwilligers van het Pakhuis een start te maken met de uitwerking van thema´s voor de presentaties en publieksactiviteiten in Het Pakhuis.

De bestuursleden van de vier partners van Het Pakhuis - de Oudheidkamer Ermelo, de Stichting Natuur- & Milieuplatform Ermelo, de Oudheidkundige Vereniging Ermeloo en stichting Molen de Koe - zijn op de vergadering ruim vertegenwoordigd. Ook de mensen die zich inmiddels als vrijwilliger van het toekomstige Pakhuis hebben aangemeld worden verwacht.

U bent van harte welkom

Iedereen die belangstelling heeft om over het onderwerp mee te denken, wordt van harte uitgenodigd om aan deze bijeenkomst deel te nemen. De avond start met een presentatie over de bouwplannen, daarna volgt een inleiding op de thema´s. Deze avond biedt een goede gelegenheid om eens wat meer in detail te horen hoe Het Pakhuis eruit gaat zien en wat er gaat gebeuren. Wij hopen natuurlijk dat de plannen rond Het Pakhuis u zo aanspreken dat u misschien in de toekomst verder een rol wilt spelen in alle activiteiten in en rond het Pakhuis. Maar ook voor een eenmalig bezoek bent u van harte welkom.