Gemeente Maastricht

Ik weet wat jongeren willen in Maastricht!

17.06.08

Heb jij een mening over wat er in onze stad gebeurt? Weet jij wat jongeren willen in Maastricht?

Dit is je kans! De Jongerenraad Maastricht geeft advies (gevraagd en ongevraagd) aan het gemeentebestuur van Maastricht en organiseert ook zelf activiteiten.

De Jongerenraad organiseert o.a. een Expo voor jonge kunstenaars met als thema "Het mooiste plekje in Maastricht". De prijsuitreiking hiervan is op 22 juni om 14.30 uur in Centre Ceramique. Op 4 juli vindt Independence Night plaats; een gratis festival met diverse bands in het Landbouwbelang (21.00 - 3.00 uur). Andere zaken die de JR doet, zijn o.a. de debatcompetitie voor middelbare scholen, meehelpen in de programmering van M2LIVE en Festival Jong en de mening van jongeren peilen via email.

Heb jij interesse om actief te worden? Heb je leuke ideeën?

Meld je dan aan en stuur een e-mail naar Eletta Daemen, voorzitter van de Jongerenraad: voorzitter@jrmaastricht.nl. Vermeld je naam, leeftijd, telefoonnummer en motivatie. Graag vòòr 23 juni, zodat we weten hoeveel jongeren komen.

Op woensdag 25 juni is er om 19.15 uur een bijeenkomst voor geïnteresseerde jongeren bij CODE 043 in het Kumulus West-gebouw (Herbenusstraat 89, Maastricht). De Jongerenraad zal dan vertellen over haar activiteiten en je kunt vragen stellen, met elkaar kennismaken en beslissen of je bij de Jongerenraad Maastricht wil komen.

Kijk ook eens op de site van de Jongerenraad Maastricht: www.jrmaastricht.nl.

Tot 25 juni!