013 Tilburg

Doe Maar in 013

TILBURG, 6 MEI 2008
Thuisspel van legendarische nederpopband in het kader van een viertal try-out shows.
Doe Maar treedt op vrijdag 27 juni op in popcentrum 013 in Tilburg. "De kaarten kosten 46 euro per stuk en de voorverkoop begint aanstaande zaterdag aan de boxoffice en via de ticketservice", zegt 013-directeur Guus van Hove. Doe Maar, in de jaren '80 razend populair, geeft op 10 en 12 juli concerten in De Kuip in Rotterdam. Voorafgaand daaraan oefent de band rondom de Tilburgse zanger/bassist Henny Vrienten vier keer in Nederland, onder meer ook in de Heineken Music Hall in Amsterdam. "Henny stond erop om een try out in 013 te geven", aldus Van Hove. "Ik vind het een enorme eer." Doe Maar speelt in de oude bezetting in 013. Afgezien van Vrienten staan ook Ernst Jansz (zang en toetsen), Jan Hendriks (gitaar en zang) en Jan Pijnenburg (slagwerk en zang). Doe Maar ging in 1984 uit elkaar. Dat nieuws haalde nog dezelfde dag het NOS-journaal.
In 2000 gaf Doe Maar zestien optredens in Ahoy. Die trokken in totaal ruim 175.000 bezoekers. Het was daarmee een van de populairste bands die Nederlandstalige popmuziek produceerde. (bron: Brabants Dagblad)


Rock The Discotheque: forse korting met je OV Studentenkaart TILBURG, 25 APRIL 2008
Op vijf donderdagen in mei kun je je helemaal uitleven op de vetste dance, gebracht door sublieme DJs, onder de noemer ROCK THE DISCOTHEQUE. Niet alleen krijg je 40% korting op je trienkaartje, ter promotie van het treinnachtnet in Noord-Brabant, maar studenten betalen slecht 4,00 op vertoon van hun OV studentenkaart ipv. 8,00. Zonder servicekosten! Rock The Discotheque belooft een hype te worden!