Gemeente Alkmaar


Persberichten top

Directie van `the AGA shop' luidt de bel van de Alkmaarse kaasmarkt

25 juni 2008

Rode lijn

Op vrijdag 27 juni om 10.00 uur openen Mr G. O'Brien en Mr D. Brettle
- directieleden van AGA - met het luiden van de bel de Alkmaarse kaasmarkt. Zij doen dit op uitnodiging van burgemeester P.M. Bruinooge naar aanleiding van de vestiging van `the AGA shop' in Alkmaar.

Burgemeester Bruinooge heeft de heren O'Brien, Managing Director AGA, en Mr Brettle, International Business Manager AGA, uitgenodigd tijdens de opening van `the AGA shop' aan de Laat precies één jaar geleden. Bruinooge: "Als burgemeester ben ik er trots op dat er in Alkmaar als enige stad in Nederland een AGA winkel is gevestigd. Met name dit soort speciaalzaken maken de stad extra attractief voor het winkelend publiek. Niet voor niets is Alkmaar kortgeleden uitgeroepen tot de meest aantrekkelijke winkelstad van Nederland".

Voordat het gezelschap naar de kaasmarkt gaat worden ze, samen met hun echtgenotes en mevrouw Van Zwol, Manager Netherlands/Alkmaar door burgemeester Piet Bruinooge en wethouder Rian van Dam ontvangen in het stadhuis. Na het luiden van de bel leidt de kaasvader het gezelschap rond over de kaasmarkt en door het Waaggebouw.

25 juni 2008