Direct Wonen


Direct Wonen verhuurt 2000 woningen voor Lips Capital Group Den Haag, 26 juni 2008 ­ Direct Wonen heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met Lips Capital Group voor de verhuur van 2000 woningen. Met deze overeenkomst heeft Direct Wonen haar marktaandeel binnen de professionele beleggers wederom vergroot.

Lips Capital Group (gevestigd in Vught) is een sterk groeiende belegger in vastgoed met onder andere een portefeuille van circa 2000 verhuurbare woningen. Doelstelling van de overeenkomst is de woningen van Lips Capital Group bij een breed publiek onder de aandacht te brengen om snel kwalitatief goede huurders te vinden. De keuze is op Direct Wonen gevallen vanwege het marktleiderschap, de prominente positie op internet, de eenduidige voortgangsrapportage en de centrale coördinatie van het totale verhuurproces. Operationeel gezien zal Direct Wonen de verhuuractiviteiten en de antecedent onderzoeken uitvoeren samen met de huidige gebouwbeheerders.

Direct Wonen krijgt steeds meer verhuuropdrachten van institutionele beleggers, woningcorporaties en beheerders. Door gebruik te maken van de database, die meer dan 900.000 woningzoekenden bevat, de 28 landelijke vestigingen en de online marketing meent Direct Wonen een goede partner te zijn voor dergelijke professionele beleggers.

Bianca Arts, Directeur Direct Wonen Verhuur, ziet deze overeenkomst als weer een belangrijke stap richting de professionele vastgoed beleggers. Beide organisaties hebben reeds enige jaren een goede relatie met elkaar. De goede verhuurresultaten te samen met het opgebouwde vertrouwen heeft Lips Capital Group er toe doen besluiten de relatie om te zetten in een exclusieve landelijke bemiddelingsovereenkomst en besteedt daarmee het commerciële beheer uit aan Direct Wonen.

Over Direct Wonen

Direct Wonen is een non-traditionele bemiddelaar in vastgoed en financiële diensten. Direct Wonen heeft twee - complementaire - kernactiviteiten:
- particuliere woningverhuurbemiddeling en verkoop van nieuwbouwprojecten
- bemiddeling in woongerelateerde financiële diensten

Alle activiteiten maken gebruik van de eigen database met woningzoekenden, verhuurders en vastgoedontwikkelaars. In 2007 had www.directwonen.nl ongeveer
1.025.000 geregistreerde gebruikers en circa 3,1 miljoen unieke bezoekers. Direct Wonen heeft een netwerk van 28 regionale kantoren.