Gemeente Goirle

Kiwanis Club schenkt 5000 euro

Enkele weken geleden schonk de Kiwanis Club Goirle, Mark en Leij aan de gemeente Goirle een bedrag van 5000 euro. De Kiwanis Club verzocht de gemeente dit geld in te zetten voor jeugd.

Kiwanis heeft, als een wereldwijde organisatie van vrijwilligers, de opdracht om de kinderen van deze wereld te dienen en het leven te verbeteren. Zij doen dat door bijv. geld te schenken.

De gemeente Goirle besloot de Stichting Jeugdvakantiewerk en de Scouting St. Willibrord uit Goirle ieder een bedrag van 2.500,00 te schenken, omdat beide organisaties zich op een positieve manier en met veel vrijwilligers en al jarenlang inzetten voor een brede groep kinderen.

Kort voor de vergadering van de Kiwanis Club op donderdag 12 juni overhandigde de burgemeester van Goirle aan het Jeugdvakantiewerk en de Scouting St. Willibrord een cheque. De beide oragnisaties toonden zich blij verrast met de schenking. De scouting wist al een bestemming en het Jeugdvakantiewerk gaat bekijken wat zij met deze 'grote bijdrage' kunnen gaan doen.