Roto Smeets de Boer NV
PERSBERICHT

- Jaarverslag over 2007 gepubliceerd
- Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 27 juni 2008

Vanaf vandaag is het jaarverslag van RSDB NV over 2007 beschikbaar op de site van het concern (www.rsdb.nl) en zal het worden toegezonden aan de bij het concern bekende aandeelhouders en overige geïnteresseerden.

De vaststelling van de jaarrekening door de aandeelhouders zal plaatsvinden tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders die gehouden zal worden op 27 juni 2008, om 09:30 uur in het Rosarium, Amstelpark 1 te Amsterdam. Nadere informatie zoals agenda en aanvullende vergaderstukken zullen tijdig beschikbaar worden gesteld.

Bij de bekendmaking van de jaarcijfers op 20 maart 2008 heeft RSDB meegedeeld dat constructieve gesprekken zijn gestart tussen een investeerder (de 'Investeerder') en RSDB over het voornemen van de Investeerder een openbaar bod uit te brengen op alle gewone aandelen RSDB, zoals aangekondigd in het persbericht van 13 maart 2008. Het boekenonderzoek zal een dezer dagen worden afgerond. RSDB verwacht in mei nadere mededelingen te doen.

Hilversum, 23 april 2008

RSDB NV
Raad van Bestuur

Profiel
RSDB NV (Euronext RSDB) is een toonaangevende Europese aanbieder van hoogwaardige grafische diensten en heeft haar hoofdkantoor in Hilversum. RSDB's voornaamste business, Print Productions, levert integrale diepdruk en offset diensten met zeven drukkerijen in Nederland en één drukkerij in Hongarije, ondersteund door verkoopkantoren in zeven Europese landen. RSDB's Marketing Communications business concentreert zich op marketing communicatie oplossingen and customer management processen.
Web site adres: www.rsdb.nl