Gemeente Overbetuwe


Thee-act âVery High Teaâ en presentaties in Summer School op 29 juni
---

Zondag 29 juni presenteren de deelnemers van de Summer School hun kunstwerken die ze tijdens de Summer School hebben gemaakt. U kunt gratis binnenlopen tussen 13.00 en 17.00 uur bij fruitbedrijf de Woerdt, Woerdsestraat 4 in Ressen (www.dewoerdt.nl). Om 15.00 uur treedt Mischa van Teeffelen op met haar theeschenkact âVery high teaâ.

De Summer School is een samenwerking van ArtEZ hogeschool voor de kunsten, Hogeschool Larenstein en Park Lingezegen en richt zich op studenten, kunstenaars, landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en bewoners. De Summer School maakt deel uit van het Kunstprogramma Park Lingezegen en is ontwikkeld in samenwerking met SKOR (Stichting Kunst en Openbare Ruimte) en Centrum Beeldende Kunst Gelderland. De provincie Gelderland en SKOR subsidiëren het kunstprogramma.

Dit is de derde publieksactiviteit van de Summer School in Park Lingezegen die plaatsvindt van 10 juni tot en met 6 juli en wordt georganiseerd door kunstenaar Ton Matton. Mattons werk was te zien in Boymans van Beuningen en zijn eiPOD, een fraai vormgegeven vogelhuisje, is genomineerd voor de Rotterdamse Designprijs. Bij fruitbedrijf de Woerdt staat ook een kleine tentoonstelling van zijn werk, waaronder het shi-itake aanrecht, de kippenkast, de klimaatmachine met banaan en de genomineerde eiPOD. Alle activiteiten zijn gratis. U kunt ieder moment langskomen, opgeven is niet nodig, eventuele consumpties kunt u ter plekke afrekenen.

Meer informatie op www.parklingezegen.nl, onder âagendaâ. theeact