AutoRai

Feestelijke opening Driessen Maserati op zondag 29 juni

(6/27/2008)
Op 29 juni aanstaande opent Driessen Maserati in Eindhoven officieel haar deuren. De Driessen Autogroep is sinds januari 2008 al officieel dealer voor het befaamde Italiaanse automerk Maserati, maar op 29 juni wordt dat nu ook op officiële en feestelijke wijze bekrachtigd. De feestelijke opening gaat bovendien gepaard met de nationale primeur van de nieuwe Maserati Quattroporte.

Vanuit de huidige Driessen Premiumvestiging aan de Pietersbergweg 27 + 29 in Eindhoven wordt Maserati samen met diverse andere premium merken in een gepaste ambiance gepresenteerd. Daarnaast zal er gedurende de dag een High Fashion programma gepresenteerd worden met gerenommeerde merken als: D&G, Valentino, Missoni, Moschino, Roberto Cavalli en Burberry. Voor de heren zal het maatpakkenconcept onder de noemer âFatto su Misuraâ met stoffen van Zegna een geheel eigen invulling krijgen. Aan de uiterlijke én de innerlijke schoonheid zal deze dag ook in stijl aandacht geschonken worden.

Maserati is één van de oudste automerken ter wereld met een rijke historie; de klassiekers zullen op de opening derhalve zeker niet ontbreken. Vakmanschap, ultieme prestaties, design, sportiviteit en exclusiviteit zijn kenmerkend voor het Italiaanse sportwagenmerk. Deze rijke historie vormt het fundament voor de succesvolle huidige modellen van het merk met de beroemde drietand: de Maserati Quattroporte, de Maserati GranTurismo en niet te vergeten de nieuwe Maserati GranTurismo S. Dit model komt rechtstreeks uit de fabriek in Italië naar Eindhoven om zijn entree te maken tijdens de feestelijke opening van Driessen Maserati.

Driessen Autogroep
De Driessen Autogroep is verantwoordelijk voor verkoop, onderhoud en service van Maserati in Zuid Nederland. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring met betrekking tot de verkoop en serviceverlening door de Driessen Autogroep. De geografische verdeling van het Maserati dealernetwerk in Nederland is hierdoor aanzienlijk verbeterd.

De Driessen Autogroep levert een sterke bundeling van diensten in de automobielsector. Als een van de grotere auto-ondernemingen in Zuid Nederland met 380 medewerkers vertegenwoordigt de Driessen Autogroep twaalf officiële dealerships. Tevens maken het schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade en de leasemaatschappij Driessen Autolease deel uit van de Driessen Autogroep.