PERS NA BERICHT, 29 juni 2008

AMSTERDAM WEER IN DE BAN VAN GOLF
Junior Kamer Amsterdam organiseerde het Hotel Piet Hein Vondelpark Open 2008 Opbrengst dit jaar naar de Stedenmaagd aan de ingang van het park

Amsterdam, 29 juni 2008. In het hart van Amsterdam organiseerde Junior Kamer Amsterdam op 20 juni j.l. voor de 14e keer een uniek 'urban golf' toernooi. Het Vondelpark was omgetoverd in een professionele 18 holes golfbaan met een PAR 68 en een totale lengte van 2150 meter.

OPBRENGST
De Junior Kamer Amsterdam initieerde dit unieke golf evenement voor het eerst in 1994 met het doel om geld in te zamelen voor de renovatie en het behoud van het Vondelpark. Sindsdien hebben de jaarlijkse toernooien ruim E 200.000 opgebracht. Met deze gelden zijn onder andere de Willemsparkbrug en de Muziekkapel gerestaureerd. Ook is een bijdrage geleverd aan de speeltoestellen voor gehandicapte kinderen. De opbrengsten van 2008 zijn bestemd voor het beeld de Stedenmaagd aan de ingang van het park aan de Stadhouderskade.

WINNAARS

Van de 31 teams, is het bedrijfsteam van KPMG Meijburg de winnaar van het Hotel Piet Hein Vondelpark Open 2008. Naast het in ontvangst nemen van de wisselbokaal is hun, door de hoofdsponsor Hotel Piet Hein, de hoofdprijs aangeboden een weekendverblijf in het hotel. Op de tweede respectievelijk de derde plaats zijn geëindigd KPN Telecom en het team van Jaap Over de Vest. De neary was geslagen door de heer C. Schouten van Kennedy van der Laan 2, die een echte diamant van Gassan Diamonds ter waarde van E 1.350,= won. Ook het VIP team, bestaande uit Mental Tio, Bert Kuizinga en Jop Joris, wist een prijs te bemachtigen, namelijk Mental Tio sloeg de longest drive op de hier speciaal voor neergezette golf machine.

TOPKOK MARIO UVA

De lunch van deze bijzondere dag werd ter plekke in Hotel Piet Hein verzorgd door de Italiaanse topkok Mario Uva. Centraal staat de kwaliteit van de producten die Mario zelf uit Italië haalt. Elke twee weken rijdt hij naar de markt in Aosta om inkopen te doen. Ristorante Mario Uva, te Neck, zie voor meer informatie www.mariouva.nl.

JUNIOR KAMER AMSTERDAM
Junior Kamer Amsterdam (www.jkamsterdam.nl) is de organisator van dit unieke toernooi. Een project als het Hotel Piet Hein Vondelpark Open is waar Junior Kamer voor staat. Het gezamenlijk uitvoeren van projecten door jonge ondernemende mensen. Vaak zijn deze projecten gekoppeld aan een goed of maatschappelijk doel. Voor meer informatie, zie www.jci.nl.

INFORMATIE

Kijk voor meer informatie op www.vondelparkopen.nl.