Politie Brabant-Noord

Verkeersongeval met letsel

'S-Hertogenbosch, Boxtel, Schijndel, 29-06-2008

Boxtel - Zondagmorgen heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Beethovenring. Een ouder (leeftijd onbekend) overreed zijn eigen kindje van twee tijdens het achteruitrijden op de oprit bij de woning. Het kindje is met ernstig hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg overgebracht. Ook de traumahelikopter werd ingezet. Slachtofferhulp is ingeschakeld voor de opvang van de betrokkenen.


---

's-Hertogenbosch - Zaterdagavond botsten twee snorfietsers (49 en 16 jaar) uit 's-Hertogenbosch frontaal op elkaar op de Rompertsebaan. De 49-jarige snorfietser raakte lichtgewond en bleek onder invloed van alcohol. Hij is aangehouden. De andere snorfietser bleef ongedeerd. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.


---

Schijndel - Zaterdagmiddag raakte een 12-jarige fietser in zijn woonplaats gewond op de Zandkantsestraat. De jongen kwam uit een brandgang en fietste de rijbaan op. Een 31-jarige automobiliste uit Schijndel kon hem niet meer ontwijken. De jongen belandde op de motorkap en sloeg met zijn hoofd tegen de voorruit. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Veghel gebracht. Vermoedelijk heeft hij er alleen een hersenschudding aan overgehouden. Hij is een nachtje ter observatie in het ziekenhuis gehouden.