Gemeente Coevorden

Informatieavond Sport Gezond

Doet u aan sport? Kom dan maandag 30 juni naar de informatieavond op Sportpark De Pampert. Mede met het oog op de Grachtenloop op 6 juli a.s. krijgt u voorlichting over welke sport-schoenen goed zijn voor welk type loper. Ook bestaat de mogelijkheid om diverse loopschoenen uit te proberen.

Achtvoudig nationaal kampioen triathlon Frank Heldoorn zal vanuit zijn praktijkervaring als atleet en trainer in begrijpelijke taal vertellen over processen die in uw lichaam tijdens het sporten spelen en hoe u deze kunt sturen met hartslag-meting en het gebruik van sportvoeding, zodat u op de juiste intensiteit sport en maximaal rendement uit uw beperkte trainingstijd haalt. Na een theoriesessie volgt een praktijktest. Voor hartslagmeters wordt gezorgd. De Gemeente Coevorden ondersteunt dit evenement in het kader van haar sportstimuleringsbeleid.

De avond begint om 19.00 uur en is gratis. Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht bij de sportambassadeur van de gemeente, Gerrit Voortman. Telefoon: 06-20031330 of gsvoortman@hetnet.nl.