Gemeente Reimerswaal


Inloopavond Yerseke West

Geplaatst op: 23-06-2008
door: ()

De gemeente Reimerswaal en Stichting R&B Wonen organiseren, in samenwerking met de Architecten Alliantie, korfbalvereniging Volharding en Zorggroep Ter Weel op maandag 30 juni 2008 een inloopavond over Yerseke West. Deze inloopavond vindt plaats in dorpshuis De Zaete.

Zoals u misschien al heeft opgemerkt, wordt er volop gebouwd op de voormalige velden van voetbalvereniging Yerseke aan de oostzijde van de Hogeweg in Yerseke. In rap tempo verrijst daar een nieuw woonzorgcentrum, dat na voltooiing bestaat uit drie gebouwen met hierover verdeeld 12 koopappartementen, 56 huurappartementen en een zorgcentrum van Zorggroep Ter Weel. Tevens is een nieuw clubgebouw van korfbalvereniging Volharding in aanbouw. Verder wordt, naar verwachting, na de zomervakantie gestart met de bouw van een multifunctioneel centrum in dit gebied. Dit gebouw biedt onder andere onderdak aan een tweetal basisscholen, een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, een repetitieruimte voor de plaatselijke muziekvereniging en twee gymzalen.

Als u benieuwd bent hoe de nieuwe gebouwen en uiteindelijk het hele gebied er in de (nabije) toekomst uit komen te zien, als u zich wilt laten informeren over bijvoorbeeld de appartementen en de aan te bieden zorgvoorzieningen, of als u geĂŻnteresseerd bent in de planning van de activiteiten, dan kunt vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur binnenlopen in dorpshuis De Zaete aan de Korringaweg 3 in Yerseke. U bent in ieder geval van harte welkom.