Gemeente Eersel


Informatieavond over plannen Parc Vital op het Donksbergenterrein in Duizel

Maandag 30 juni om 19.30 uur

Er vinden grote veranderingen plaats bij Lunet zorg, met name op het Donksbergenterrein. De samenstelling van het cliëntenbestand wijzigt en het merendeel van de gebouwen wordt vernieuwd of gerenoveerd. Het doel is om de bestaande voorzieningen op het terrein (zoals zwembad, fysio-ruimten etc.) zoveel mogelijk te behouden. De kans daartoe neemt sterk toe als deze voorzieningen ook gebruikt zouden kunnen worden door andere doelgroepen.

Informatieavond

Tegen die achtergrond is bekeken of er nieuwe initiatieven op het Donksbergenterrein in te passen zijn. Hieruit is het concept van Parc Vital ontstaan. Dit laatste is nu zover uitgewerkt dat er meer duidelijkheid bestaat over de voorzieningen waaraan gedacht wordt. Om deze informatie met geïnteresseerden te delen, vindt er een informatieavond plaats op maandag 30 juni om 19.30 uur in het restaurant van de Donksbergen.

Programma

Het programma is als volgt:

Welkomstwoord door burgemeester Anja Thijs - Rademakers

Voorgeschiedenis en plannen Lunet door dhr. Henry Plagge, directeur Lunet

Inhoud van de plannen voor Parc Vital door dhr. Hein Heine, projectleider

Ideeën voor de relatie tussen Donksbergenterrein en Duizel (dit naar aanleiding van het Dorpsontwikkelingsplan Duizel) door dhr. Dré Rennen, ambtelijk projecttrekker vanuit gemeente Eersel.

Gelegenheid tot het stellen van vragen en het aanreiken van ideeën/suggesties.

U bent van harte welkom om deze avond bij te komen wonen.